Gradalogistic este o gamă completă de servicii logistice, o rețea extinsă de parteneri, totul de dragul unui singur obiectiv – liniștea ta sufletească pentru încărcarea ta!

Despre grupul de companii

Grupul de companii GRADALOGISTIC își desfășoară activitatea în Republica Moldova (mun. Chișinău) și în Republica Belarus (or. Minsk). Sediul central al companiilor se află în Republica Moldova (mun. Chișinău). De-a lungul anilor am câștigat o reputație considerabilă pe piețele internaționale de transport.

Companiile GRADALOGISTIC sunt amplasate la punctele de intersecție a principalelor fluxuri de marfă ale țărilor în direcțiile Vest-Est și Nord-Sud și realizează transporturi intermodale complexe.

GRADALOGISTIC în Republica Belarus (or. Minsk) www.gradalogistic.by este una dintre cele mai mari companii de logistică pe piața din Belarus. Compania este membru asociat al Federației Internaționale a Asociațiilor de Expediție (FIATA) și membru al Asociației Belaruse a Expeditorilor Internaționali (BAME). O echipă de profesioniști oferă servicii în toate domeniile majore ale logisticii și dezvăluie pe deplin potențialul de transport al Republicii Belarus și al țărilor învecinate.

Compania de transport și logistică GRADALOGISTIC oferă servicii în domeniul transportului internațional de mărfuri – începând cu elaborarea unei opțiuni de livrare individuală până la vămuirea mărfii Dumneavoastră.

GRADALOGISTIC activează pe piața de logistică din Republicii Moldova din anul 1995. La baza activității GRADALOGISTIC stau mulți ani de experiență a angajaților companiei, dobândită în anii de dezvoltare a pieței transportului de mărfuri.

GRADALOGISTIC se poziționează ca operator logistic complex, oferind servicii de organizare a transportului internațional și vămuire a mărfurilor. Oferim clienților servicii eficiente, fapt confirmat de încrederea unui șir de companii internaționale. Pentru a satisface cerințele clienților, GRADALOGISTIC investește activ în propria dezvoltare tehnologică: extinderea parcului său de autovehicule, instruirea personalului și utilizarea unor programe software moderne.

GRADALOGISTIC este membru al Asociației Naționale a Expeditorilor (AEM-TRANS), membru individual al Federației Internaționale a Asociațiilor de Expediție (FIATA), membru al Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI), membru al Asocitiei Patronale a Industriei Prelucratoare  (APIP). Activăm în conformitate cu sistemul internațional de management al calității ISO 9001: 2015.

Componenta principală a activității companiei este îndeplinirea exactă a obligațiilor față de clienții noștri. Un studiu aprofundat al logisticii transportului ne permite să ne asumăm cele mai complexe comenzi și să livrăm cu succes consumatorilor mărfuri de orice natură cu orice tip de transport.

Continuăm să ne dezvoltăm, ținând cont de faptul că externalizarea serviciilor de transport permite să planificăm cheltuielile bugetare pentru o perioadă mai îndelungată și chiar le reduce semnificativ.