Misiunea Gкadalogistic

Gradalogistic soluționează probleme de transport și logistică de orice complexitate și contribuie la succesul clienților săi. Suntem responsabili față de clienții noștri și de societate pentru rezultatele activităților noastre.

VALORILE

CENTRARE PE CLIENT

Ținem mult la clientul care se adresează la noi, îi identificăm nevoile și preferințele. Suntem deschiși dorințelor clientului. La fiecare interacțiune cu compania noastră, clientul se simte comod și confortabil. Soluțiile noastre răspund nevoilor clientului și contribuie la succesul acestuia.

COMPETENȚĂ

Avem cunoștințe, abilități, instrumente necesare la nivel personal și corporativ pentru a soluționa probleme de orice complexitate. Rezultatele muncii noastre satisfac nevoile clienților, corespund așteptărilor acestora și, de asemenea, corespund standardelor de calitate ale companiei.

RESPONSABILITATE

Contribuim la succesul clienților noștri – îndeplinim obligațiile contractuale, luăm deciziile necesare și ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre și rezultatele obținute. Suntem responsabili social și contribuim la îmbunătățirea vieții a societății în care trăim și lucrăm.